Pla Jove de Granollers 2023-2028
#plajovegranollers202320278(Enllaç extern) Definició del nou Pla Municipal de Joventut
Quant a aquest procés
Procés participatiu per a la definició i redacció del Pla Jove 2023-2028.
Utilitzem galetes en el nostre lloc web per a millorar el rendiment i el contingut d'aquest. Les galetes ens permeten oferir una experiència d'usuari i uns continguts més personalitzats des dels nostres canals de xarxes socials.
#plajovegranollers202320278(Enllaç extern) Definició del nou Pla Municipal de Joventut
Procés participatiu per a la definició i redacció del Pla Jove 2023-2028.
Aquest procés participatiu vol escoltar les persones joves de Granollers d’entre 12 i 35 anys, així com recollir aportacions dels diferents professionals que treballen en relació a la població adolescent i jove.
El procés participatiu, impulsat des de la Regidoria de Joventut i la Taula de Seguiment del Pla Jove, possibilita la centralització de la informació relacionada amb les diverses fases del procés participatiu, així com les propostes realitzades per les persones joves, entitats, col•lectius i associacions juvenils de la ciutat.
Cal que habilitis totes les galetes per veure aquest contingut.
Canviar la configuració de les galetesFem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.
Aquestes galetes permeten la funcionalitat clau del lloc web i ajuden a mantenir a les seves usuàries segures. Es guarden automàticament al navegador i no es poden desactivar.
Aquestes galetes permeten que el lloc web recordi les opcions que s'han triat en el passat a aquest lloc web per tal de proporcionar una experiència més personalitzada a les usuàries.
Aquestes galetes s'utilitzen per a mesurar i analitzar l'audiència del lloc web per a ajudar a millorar-lo.
Aquestes galetes recullen informació sobre com fas servir el lloc web i es poden fer servir per a proporcionar-te un servei més personalitzat en els diferents espais en què participes.
Un procés participatiu és una seqüència d'activitats participatives (p.e. primer omplir una enquesta, després realitzar propostes, debatre-les en trobades presencials o virtuals, i finalment prioritzar-les) amb l'objectiu de definir y prendre una decisió sobre un tema específic.
Exemples de processos participatius són: un procés d'elecció de les membres d'un comitè (on primer es presenten unes candidatures, després es debat i finalment s'escull una candidatura), pressupostos participatius (on es realitzen propostes, es valoren econòmicament i es voten amb el pressupost disponible), un procés de planificació estratègica, la redacció col·laborativa d'un reglament o norma, el disseny d'un espai urbà o la producció d'un pla de polítiques públiques.
Orientada a la planificació general del procés i a la identificació de fonts primàries i secundàries per a la diagnosi.
Orientada a comunicar la planificació del procés participatiu.
Orientada a conèixer quina és la realitat de les persones joves de Granollers en el moment d’elaborar el document.
Actuacions previstes:
Enquesta a la població de 12 a 35 anys “Jove què vols?”
DAFO tècnic sobre adolescència.
Grups de discussió dels Consellers Escolars sobre el Pla Jove.
Dinàmica Arrel-Fòrum de les Adolescències.
Anàlisi de les fonts.
Detecció d’actuacions adreçades a la població jove en els plans municipals sectorials.
Orientada a descriure les línies estratègiques i les actuacions que al llarg dels pròxims sis anys es faran en matèria de Joventut.
Treball tècnic intern per a la concreció dels programes estratègics i dels projectes d’acció.
Valoració del desenvolupament del procés participatiu.
Orientada a comunicar el Pla Jove 2023-2028, com a resultat del procés participatiu.
Compartir