Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Començar a afegir projectes. Selecciona com a mínim 1 projectes que vulguis i vota segons les teves preferències per a definir el pressupost.

Assignat 0 € Pressupost 2.000.000 €
Assignat 0 € Pressupost 2.000.000 €

Resultats de la votació final

Seleccionat

⭐ Carrils bici que connectin les vies principals de la ciutat

nº de vots rebuts: 233
Ponderació de la votació: 349,5

Després de la tasca de concreció realitzada pels equips tècnics municipals, s’ha valorat que el cost de la proposta és de 150.000€. En cas de ser escollida, el projecte es desenvoluparà d’acord amb els condicionants tècnics que es poden consultar en aquest enllaç: informe de concreció

La icona de l'estrella (⭐) indica aquells projectes que donen resposta als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i a l’Agenda 2030, segons ha determinat prèviament la Comissió Tècnica i la Comissió de Participació del Consell de Ciutat. Aquests projectes multiplicaran els vots obtinguts per 1,5.

Text original del projecte:

  • Descripció breu: Reduir carrils de cotxe i incloure almenys un carril bici en les vies principals de la ciutat.

  • Descripció ampliada: Introduir més carrils bici als carrers més transitats de la ciutat per incentivar l'ús de la bicicleta de manera segura. D'aquesta manera es podran amortitzar els parkings de bicis introduits recentment. A més, contribuirà a una millor qualitat de l'aire, entre altres beneficis mediambientals.

  • Ubicació: Av. Sant Esteve, Carrer Girona, Carrer Josep Torras i Bages, Carrer Ramon Llull, Av. Estació del Nord ...

  • Col·lectiu/s beneficiari/s: Tots


Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir