Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Ajuda

Un procés participatiu és una seqüència d'activitats participatives (p.e. primer omplir una enquesta, després realitzar propostes, debatre-les en trobades presencials o virtuals, i finalment prioritzar-les) amb l'objectiu de definir y prendre una decisió sobre un tema específic.

Exemples de processos participatius són: un procés d'elecció de les membres d'un comitè (on primer es presenten unes candidatures, després es debat i finalment s'escull una candidatura), pressupostos participatius (on es realitzen propostes, es valoren econòmicament i es voten amb el pressupost disponible), un procés de planificació estratègica, la redacció col·laborativa d'un reglament o norma, el disseny d'un espai urbà o la producció d'un pla de polítiques públiques.

Planificació i disseny de les ciutats pel 2030

#UP2030 Procés participatiu en el marc del Projecte Europeu UP2030-Horizon Europe

Quant a aquest procés

Accions de recerca i innovació per donar suport a la implementació de la Missió Ciutats Neutres i Intel•ligents per al 2030 (Urban Planning and design ready for 2030)

El projecte UP2030 té com a objectiu acompanyar les ciutats a través de les transicions necessàries per avançar en el repte de la neutralitat climàtica aprofitant la planificació i el disseny de les ciutats.
En el desenvolupament del projecte la ciutadania i les autoritats locals rebran suport i orientació per posar la neutralitat climàtica al mapa de les seves comunitats en les accions del dia a dia i en el procés de presa de decisions.
Amb aquesta finalitat, el projecte UP2030 guiarà les ciutats per oferir els valors d'equitat, resiliència, neutralitat i sostenibilitat.

Documents relacionats

Document retorn sessions 1r taller UP2030
Barris neutres a Granollers, habitables i desitjables 1er Taller en el marc del projecte europeu UP2030 Retorn de les sessions celebrades el 29 de març i el 6 de juny de 2023, a Can Jonch Centre de Cultura per la Pau de Granollers
Descarregar fitxer
Resultats i principals conclusions del primer taller (Fuzzy cognitive maps)
La tècnica de mapeig cognitiu ponderat (FCM) és una eina per a la investigació participativa, que consisteix en recollir dades i analitzar-les. L'anàlisi de mapes cognitius ponderats ofereix informació sobre com els diferents grups donen sentit a un problema i els seus factors contribuents, inclosa la identificació d'àrees prioritàries per a l'acció, la intervenció i el canvi.
Descarregar fitxer
Tríptic UP2030
Planificació i disseny de les ciutats pel 2030
Descarregar fitxer
Infopackage 2n taller
Informació relacionada amb el 2n taller, on es recullen alguns resultats del primer taller i s’apunten diversos aspectes relacionats amb el segon
Descarregar fitxer
2n taller Transformacions urbanes a l’entorn del sector de La Bòbila
Cocreant la visió del sector de La Bòbila. Barris neutres a Granollers, habitables i desitjables 2n taller del procés de cocreació en el marc del projecte europeu UP2030 Transformacions urbanes a l’entorn del sector de La Bòbila Sra. Montserrat Òdena. Directora de Serveis d’urbanisme i habitatge de Granollers
Descarregar fitxer
2n taller Estratègies transformadores a les ciutats per afrontar l’emergència climàtica
Cocreant la visió del sector de La Bòbila. Barris neutres a Granollers, habitables i desitjables 2n taller del procés de cocreació en el marc del projecte europeu UP2030. Estratègies transformadores a les ciutats per afrontar l’emergència climàtica. Sr. Hug March. Universitat Oberta de Catalunya
Descarregar fitxer
2n taller UP2030 VISIÓ
Cocreant la visió del sector de La Bòbila. Barris neutres a Granollers, habitables i desitjables 2n taller del procés de cocreació en el marc del projecte europeu UP2030. Granollers
Descarregar fitxer
2n taller en el marc del projecte europeu UP2030, Visió, i sessions CPNL i Centre Vallès
Document de retorn 2n taller Visió 24 de gener de 2024 i sessions CPNL i Centre Vallès 30 d'abril de 2024
Descarregar fitxer
Mapa resultant sessions Visió
Mapa resultant sessions Visió
Descarregar fitxer
Adaptive pathways meeting
Adaptive pathways meeting
Descarregar fitxer
Vision Page
Vision Page
Descarregar fitxer
Infopackage 1r taller
Recull d'informació per a la realització del taller
Descarregar fitxer
Referència: decidim-granollers-PART-2023-05-1102

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir